Haal kwaliteit in huis

Houten kozijnen van HOUTTE

Wil je jouw huidige kozijnen of ramen vervangen? Of wil je een schuifpui of tuindeuren in de gevel laten maken? Dan ben je op het juiste adres. Bij HOUTTE hebben we ruim 12,5 jaar ervaring met het leveren én plaatsen van houten kozijnen.

Neem contact op en ontvang jouw offerte op maat. Weet je al precies welke afmetingen of houtsoort je zoekt? Hoe meer informatie, hoe sneller wij je kunnen helpen! Ook een foto helpt om de situatie te schetsen. Liever nog even oriënteren? Dan adviseren onze houtexperts je natuurlijk graag over het ideale kozijn voor jouw huis.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Wat voor kozijn(en) zoekt u?*
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

De houtexperts

Waarom houten kozijnen?

Wat je vast wel is opgevallen: wij houden van hout. En waarom? Hout leeft. Het heeft een natuurlijke uitstraling. Houten kozijnen zijn al jaren populair omdat deze aanpasbaar zijn aan iedere woningstijl. Klassiek, landelijk of juist modern; hout biedt een enorme ontwerpvrijheid. Ook is de lange levensduur van de kozijnen een voordeel. En niet onbelangrijk: houten kozijnen staan bekend vanwege de kou-, tocht- en geluidswerendheid en hoge brandveiligheid. Hebben we je al overtuigd?

Ons antwoord op

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van houten kozijnen?

Op dit moment is de lever- en montagetermijn van houten kozijnen circa 9 weken. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat je akkoord hebt gegeven op de offerte.

Meten jullie de houten kozijnen ook in?

Zeker! Als de offerte binnen je budget valt en je akkoord geeft via de link in de e-mail met offerte, plannen wij graag een inmeetafspraak in.

Leveren en plaatsen jullie de houten kozijnen in heel Nederland?

Wij leveren en plaatsen de houten kozijnen, ramen en deuren in een straal van 40 km rondom Rhenen.

Plaatsen jullie ook glas?

Ja, wij leveren en plaatsen het complete kozijn met glas incl. hang- en sluitwerk. Daarnaast kunnen we ook glas vervangen.

Welke kleur zijn de houten kozijnen?

De houten kozijnen worden standaard wit gegrond, maar het is mogelijk om deze kleur (kosteloos) te wijzigen. We zullen dit bespreken tijdens de inmeetafspraak.

HART VAN HOUT

Wij houden van hout én van persoonlijk contact.

STANDAARD MAATWERK

Je krijgt advies én een creatie dat alleen bij jouw huis past.

COMPLETE LEVERING

Het verschil zit 'm niet in het leveren, maar in de montage én afwerking.

VAKKUNDIGE AANPAK

Bij ons kies je voor 12,5 jaar ervaring én een subliem eindresultaat.

Ruimte voor talent

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Onze klantenkring blijft groeien! Daar zijn we trots op, maar zonder jouw hulp kunnen we dit niet realiseren. We zijn dan ook op zoek naar houtmannen die van aanpakken weten. Maar dat niet alleen: we houden ook van gezelligheid! Heb jij ook een hart van hout?

Bekijk vacatures

Vragen?

Stel ze gerust