Binnenkort een houten trap

Jouw offerte-aanvraag

Stap 1 van 2 - Type trap

Afmetingen trap

Afwerking

Muurleuning(Vereist)
Traphek(Vereist)

Ons antwoord op

Veelgestelde vragen

Wat is de standaard levertijd van een trap?

Op dit moment is de lever- en montagetermijn van houten trappen circa 9 weken. Deze termijn gaan in vanaf het moment dat je akkoord hebt gegeven op de offerte.

Meten jullie de trap ook in of moet ik daar zelf iemand voor regelen?

In de offerte-aanvraag kun je de (circa) afmetingen invullen. Als de offerte binnen je budget valt en je akkoord geeft via de link in de e-mail met offerte, plannen we graag een afspraak in om de trap vakkundig in te meten. Dit is bij de offerte inbegrepen.

Kunnen jullie ook een trapgat maken?

Ja, we kunnen zowel het zagen van het trapgat als het plaatsen van de trap voor je uitvoeren. We kijken hierin met je mee hoe we de constructie het beste kunnen ondervangen.

Leveren en plaatsen jullie de trappen door heel Nederland?

Wij leveren en plaatsen de houten trappen in een straal van 40 km rondom Rhenen. Woon je wat verder weg? Contact ons voor de mogelijkheden.

Kunnen jullie de trap ook aftimmeren?

Ja! Bij HOUTTE zit het verschil ten opzichte van andere trapleveranciers niet zo zeer in het leveren. Wij maken het verschil in de montage én afwerking.

Kies voor HOUTTE

De overtreffende trap

Wil je de huidige trap vervangen? Een houten trap plaatsen in je nieuwbouwwoning? Of je nu kiest voor een houten steektrap, een trap met een kwart of met onder- en bovenkwart: bij HOUTTE ben je op het juiste adres. Wij hebben namelijk al ruim 12,5 jaar ervaring met het leveren én plaatsen van houten trappen.

Bij iedere houten trap staat gevoel voor sfeer en aandacht voor detail centraal. Bij HOUTTE is dit standaard maatwerk: iedere situatie is namelijk anders en ieder mens heeft zijn wens. Zo kiest de één een houten trap die zo eenvoudig mogelijk is en alleen praktisch nut heeft. Voor de ander versterkt een houten trap het design.

Meer dan een trap

Vakkundige aanpak

We leveren en plaatsen niet alleen je houten trap, maar je kunt dit ook uitbreiden met leuningen, balustrades, anti-glijstrippen en smeedijzeren spijlen. Vind bij HOUTTE de trap die perfect bij je past. Het is tenslotte een verbindende factor in jouw huis.

Vraag je offerte aan én ontvang een 3D tekening van jouw houten trap! In je aanvraag kun je ook foto’s toevoegen van de huidige situatie. Hoe completer de aanvraag, hoe specifieker de offerte. Aanvraag verstuurd? Je ontvangt onze offerte binnen 7 werkdagen. Wanneer dit binnen je budget past, plannen we graag een afspraak om de houten trap vakkundig in te meten. En uiteraard geven we je graag advies voor het beste resultaat.

HART VAN HOUT

Wij houden van hout én van persoonlijk contact.

STANDAARD MAATWERK

Je krijgt advies én een creatie dat alleen bij jouw huis past.

COMPLETE LEVERING

Het verschil zit 'm niet in het leveren, maar in de montage én afwerking.

VAKKUNDIGE AANPAK

Bij ons kies je voor 12,5 jaar ervaring én een subliem eindresultaat.

Ruimte voor talent

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Onze klantenkring blijft groeien! Daar zijn we trots op, maar zonder jouw hulp kunnen we dit niet realiseren. We zijn dan ook op zoek naar houtmannen die van aanpakken weten. Maar dat niet alleen: we houden ook van gezelligheid! Heb jij ook een hart van hout?

Bekijk vacatures

Vragen?

Stel ze gerust