Haal kwaliteit in huis

Houten trappen van HOUTTE

Wil je jouw huidige trap vervangen? Een houten trap plaatsen in je nieuwbouwwoning? Bij HOUTTE ben je op het juiste adres. Wij hebben namelijk al ruim 12,5 jaar ervaring met het leveren én plaatsen van houten trappen.

Neem contact op en ontvang jouw offerte op maat.Weet je al precies welke afmetingen of houtsoort je zoekt? Hoe meer informatie, hoe sneller wij je kunnen helpen! Ook een foto helpt om de situatie te schetsen. Liever nog even oriënteren? Dan adviseren onze houtexperts je natuurlijk graag over de ideale trap voor jouw huis.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Wat voor trap zoekt u?*
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Vakkundige aanpak

Waarom een houten trap?

Bij iedere houten trap staat gevoel voor sfeer en aandacht voor detail centraal. Bij HOUTTE is dit standaard maatwerk: iedere situatie is namelijk anders en ieder mens heeft zijn wens. Zo kiest de één een houten trap die zo eenvoudig mogelijk is en alleen praktisch nut heeft. Voor de ander versterkt een houten trap het design.

We leveren en plaatsen niet alleen je houten trap, maar je kunt dit ook uitbreiden met leuningen, balustrades, anti-glijstrippen en smeedijzeren spijlen. Vind bij HOUTTE de trap die perfect bij je past. Het is tenslotte een verbindende factor in jouw huis.

Ons antwoord op

Veelgestelde vragen

Wat is de standaard levertijd van een houten trap?

Op dit moment is de lever- en montagetermijn van houten trappen circa 9 weken. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat je akkoord hebt gegeven op de offerte.

Meten jullie de trap ook in of moet ik daar zelf iemand voor regelen?

In de offerte-aanvraag kun je de (circa) afmetingen invullen. Als de offerte binnen je budget valt en je akkoord geeft via de link in de e-mail met offerte, plannen we graag een afspraak in om de trap vakkundig in te meten. Dit is bij de offerte inbegrepen.

Kunnen jullie ook een trapgat maken?

Ja, we kunnen zowel het zagen van het trapgat als het plaatsen van de trap voor je uitvoeren. We kijken hierin met je mee hoe we de constructie het beste kunnen ondervangen.

Leveren en plaatsen jullie de trappen door heel Nederland?

Wij leveren en plaatsen de houten trappen in een straal van 40 km rondom Rhenen. Woon je wat verder weg? Contact ons voor de mogelijkheden.

Kunnen jullie de trap ook aftimmeren?

Ja! Bij HOUTTE zit het verschil ten opzichte van andere trapleveranciers niet zo zeer in het leveren. Wij maken het verschil in de montage én afwerking.

HART VAN HOUT

Wij houden van hout én van persoonlijk contact.

STANDAARD MAATWERK

Je krijgt advies én een creatie dat alleen bij jouw huis past.

COMPLETE LEVERING

Het verschil zit 'm niet in het leveren, maar in de montage én afwerking.

VAKKUNDIGE AANPAK

Bij ons kies je voor 12,5 jaar ervaring én een subliem eindresultaat.

Ruimte voor talent

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Onze klantenkring blijft groeien! Daar zijn we trots op, maar zonder jouw hulp kunnen we dit niet realiseren. We zijn dan ook op zoek naar houtmannen die van aanpakken weten. Maar dat niet alleen: we houden ook van gezelligheid! Heb jij ook een hart van hout?

Bekijk vacatures

Vragen?

Stel ze gerust